Nybro Vikings vann på övertid

Nybro Vikings tog under kvällen emot tabelljumbon Mörrum på hemmaplan. Mörrum bjöd på rejält motstånd och tog matchen till förlängning. Där kunde dock Nybro vinna med 4-3.

Nybro Vikings som inför dagens match emot tabelljumbon Mörrum låg på en tionde plats i tabellen var i stort behov av poäng. Laget fick dock nöja sig med två efter att Mörrum bjudit upp till kamp och tagit matchen till förlängning. 

Det var Nybro och Kalle Hult som redan efter 40 sekunder i första perioden försatte hemmalaget i ledningen. Mörrum svarade och lagen gick till periodpaus med 1-1. 

I andra perioden var det Mörrum som tidigt hittade målet. En minut tog det. Ett lite chockat Nybro kunde dock ta sig i kragen och göra både 2-2 och 3-2 innan perioden var slut. 

Trejde perioden bjöd bara på ett mål - och det var Mörrum som stod för det. Lagen följdes åt tills klockan stannade på 60 minuter. 3-3 vid full tid och det blev förlängning. Väl i förlängningen var det Nybros Martin Olsson som räddade hemmalaget och såg till att man kunde bärga två poäng. 

Efter dagens seger ligger Nybro Vikings alltjämt på tionde plats, nu med tre poäng ner till elvan Varberg. Nästa match spelar Vikingarna mot just Varberg. Den matchen spelas på Onsdag på bortaplan.