Karolina Nolin aktuell med ny utställning

5:31 min

Karolina Nolin är aktuell med ny utställning på Galleri Bergman i Karlstad som öppnar upp den 5 februari. Där besökarna kommer mötas av vissa bilder där det karaktäristiska svartvita golvet som hon är känd saknas.

– Det är inte alltid jag har med det svartvita golvet, jag känner mig trygg ändå, berättar Karolina Nolin som också är aktuell med en utställning på Antik och Konstmässan i Älvsjö i slutet av februari.

Det är Nordens största antikmässa som drar mycket publik. En månghövdad publik som Karolina inte hunnit reflektera över än.

– Jag har inte hunnit tänka på det än nästan. När Mats Bergman berättade för mig att jag skulle vara med så undrade jag vad tänker du nu? Vad ska jag visa där? Men det har vi löst nu, skrattar Karolina.

Någon drömplats när det gäller vart hennes konst ska ställas ut har Karolina Nolin inte i nuläget.

– Det handlar om att få tid till att göra det jag vill helt enkelt. Det är det högsta att nå, att ha möjlighet att utföra det jag vill. Jag går ned mer och mer från mitt vanliga jobb på skolan för att ge konsten mer tid. Det är mer det som är grejen för mig, jag har inte haft tid att tänka på något annat än, säger Karolina Nolin.