Melodifestivalen 2016

Tredje gången gillt för Molly Sandén? Hon skrev låten mitt i natten ihop med Danny Saucedo

4:56 min

"Youniverse" heter låten som Molly Sandén skrivit ihop med pojkvännen Danny Saucedo, deras andra låt ihop någonsin. John Alexis heter låtens tredje upphovsmakare. 

Mollys tredje gång i ordningen gör att hon med rutinen nu känner sig säkrare och har dessutom hittat sig själv både privat och professionellt.

I en intervju med Carolina Norén, expertkommentator för Melodifestivalen i P4 och Eurovision Song Contest på Sveriges Radio berättar Molly Sandén att hon fortfarande blir lite nervös innan hon går på scen men att det vore mer oroväckande om hon inte skulle vara det.

Lyssna på intervjun med Molly Sandén som berättar om hur hon laddat upp inför festivalen genom att bestiga Kilimanjaro!

I år är Melodifestivalen äntligen tillbaka i Sveriges Radio P4 med Carolina Norén som expertkommentator för samtliga deltävlingar och finalen. Vid sin sida har hon webb- och dialogredaktören Ronnie Ritterland. Tillsammans kommer de att guida dig som lyssnar genom varje deltävling, Andra Chansen och Finalen både i radio och här på hemsidan.

Här kan du lyssna på den fjärde deltävlingen från Gävle.

De första fyra deltävlingarna går att lyssna på varje vecka i tre dagar till och med måndag på sverigesradio.se och i vår app Sveriges Radio Play.

Varje vecka kan du följa tävlingen både i Sveriges Radio P4 och här på webben samt i sociala medier under taggen #HelaSverigesFest

Vill du komma i kontakt med Carolina & Ronnie? Mejla!

melodifestivalen@sverigesradio.se