Morgonen med Anders Liljeqvist

Peter tatuerar in Trafik och services tipsnummer

1:58 min

Peter Håkansson från Ljungbyhed antog Morgonens utmaning, att tatuera in tipsnumret till Trafik och service. Denna morgon sker det och tatueraren Mats Lyborg gör jobbet i studion.

Det var i förra veckan under ett samtal mellan Morgonen och Maria Andersson på Trafik och service, som Anders fick idén, att någon kanske skulle vilja tatuera in Trafik och service tipsnummer på kroppen. Den första personen som hörde av sig var Peter Håkansson från Ljungbyhed, han kunde mycket väl kunna tänka sig att föreviga det på sin kropp.

Tidigt i morse byggde tatueraren Mats Lyborg från Built to last Tatoo i Kristianstad om radiostudion till en tatueringsstudio. Han och Peter har tidigare under veckan arbetat fram ett motiv som Peter var nöjd med.

- Jag har aldrig tatuerat in ett telefonnummer tidigare.

Mats har tatuerat in så många olika motiv genom åren, att inga motiv längre känns konstiga att göra. Han har även tatuerat i stort sätt alla delar på människokroppen. Däremot har han aldrig tidigare tatuerat in ett telefonnummer.

Precis när morgonshowen ska avslutas är även tatueringen klar. På Peters bröst finns nu texten " Trafikinformationen SR 020 999444" förevigad. Peter är nöjd och så även tatueraren Mats.