#Östgötahitten

Östgötahitten vecka 14 - Det Är Kärlek

2:12 min

Det Är Kärlek med Vargen och mitt barn blir den femtonde låten ut i #Östgötahitten. Det Är Kärlek har två släppta EP:s och en fullängdare i bagaget och kommer även med nytt album under året.

David Wingren som på scen tillsamman med Andreas Form kallar sig Det är kärlek. David Wingren fick Ted Gärdestadsstipendiet 2006 och året efter släppte han sin första EP. Med allt från spelningar på Cirkus i Stockholm, Liseberg, Kungsträdgården till bystugor, vardagsrum och gathörn i bagaget är de nu laddade för en vecka i P4 Östergötland.

David kommer från början från Uppsala, men har bott i Linköping sedan tjugoårsåldern och kommer inte att lämna östgötaslätten i första taget. Han beskriver själv låten Vargen och mitt barn som en kompromisslös visa om romantiklös kärlek. Den intensiva och ständiga längtan efter någonting bättre, äkta och meningsfullt. Förälskelsens svek ställs mot kärlekens brutala verklighet. Det Är Kärlek är på gång med albumet Ingen älskar dig om du blir ful som kommer att släppas under 2016.