#vardagssex

Jyri om sitt #vardagssex

"Jag har en sexualitet och överlag så utgör min sexualitet ett lidande för mig. Det är mycket lite i min sexualitet som jag uppskattar. Inte ens onani är oproblematiskt för mig. Det mest mundana problem jag har med onani är att kuken så allt säga läcker lite efter att jag kommit och det är jobbigt att torka bort allt. Om jag onanerar innan jag ska gå och lägga mig torkar allt det där som läckt ut in och på morgonen så luktar det illa. Det är svårt att få bort med bara blött papper och jag måste duscha av under förhuden. Jag tycker det är omständligt rent praktiskt i vardagen helt enkelt (jag hade kanske inte ta en morgondusch egentligen). Något annat som är besvärligt med onani är att jag känner skam och ett tredje är att det triggar sexuell frustration. Och det är det jag egentligen vill skriva om. 

(Klicka för att läsa resten av texten!)

Jag lider av att begära utan att veta var jag ska ta vägen med begäret. Ena sidan av det är att jag inte hittat något sätt att ha en sexuell relation med någon, den andra sidan är att jag besväras av att begära andra människor sexuellt. Dessa två sidor är förstås två sidor av samma mynt. Det handlar om att jag inte ser någon möjlighet till att inleda en romantisk relation just och att jag inte vet hur/om jag skulle kunna ha en sexuell relation utan att också ha en romantisk relation. Mitt förhållningssätt till min sexualitet handlar därför nästan bara om att minimera dess skadeverkningar. 

Att försöka medvetet undvika sexuellt material (eller vad man ska kalla det) i olika medier fungerar inte, då blir det mer laddat. Att försöka att inte onanera fungerar inte heller av samma skäl. Träning är bra, ett riktigt hårt pass kan knäcka den mest svidande sexuella frustration. Att bara ignorera frustrationen och fokusera på annat fungerar också. Den mer förtänksamma lösning på problemet som jag ser är att försöka komma framtill vad en sexualitet som inte vore ett lidande skulle vara för mig – hur en sådan sexualitet skulle kunna ta sig uttryck i mitt liv."