Glenn Fahlman är död

0:49 min

Musikprofilen och den tidigare radiomedarbetaren Glenn Fahlman avled i natt. Glenn blev känd som musiker i Borås under 60-talet och jobbade också många år på P4 Sjuhärad.

Han var med i flera pop- och rockgrupper under 60-talet som Chapmen, Palmes och i The Shakers.

I Shakers spelade han på samma scen som många stora internationella band och artister, bland annat Rolling Stones, Rod Stewart, Hollies och Bee Gees. Glenn var aktiv och spelade en betydande roll i musiklivet i Borås under många år. 

I början av 80-talet började Glenn arbeta på P4 Sjuhärad, där han var  ljudtekniker, musikproducent och också en omtyckt röst i radion. Glenn Fahlman blev radion trogen tills han gick i pension.

– Glenn var en väldigt uppskattad medarbetare, både av oss kollegor och av lyssnarna. Han var väldigt engagerad i sitt arbete och dessutom en väldigt lojal och trofast vän. Han är djupt saknad, säger Lovisa Vasell, kanalchef på P4 Sjuhärad.

Hos P4 Sjuhärad, på Katrinedalsgatan 22 i Borås, finns en minnesbok som alla som vill är välkomna att skriva en hälsning till Glenn i. Även via P4 Sjuhärads facebooksida kan man skriva en hälsning.

Glenn Fahlman blev 68 år gammal.