#vardagssex

Sam om sitt #vardagssex

"Jag är en kille som tänder på tjocka kläder, gärna gosiga vinterjackor och termobyxor. Jag älskar att vara tyngdlös och sväva i tjocka kläder, och därmed att bada är att vara tyngdlös.

Klicka här för att läsa hela texten.

Men det är svårt på dessa breddgrader så jag brukar sätta på mig en baddräkt, mjukisbyxor, vinterjacka och termobyxor och lägga mig i sängen och meditera och fantisera om att jag badar i dem allt att jag svävar i luften genom att hoppa fallskärm, genom att synka vågorna till min andning, och avsluta med ett skönt sprut i baddräkten. Ofta tänker jag att jag är en kvinna och har en kvinnokropp med vagina. 

 Just kläder är min stora fetish, och gärna det motsatta könets kläder. Sommaren är kul när det blir värmebölja för då kan man leva ut den ibland om det går, då har jag planer att åka till en liten diskret badplats och sätta på sig baddräkt och kläder, och flytväst och ligga och flyta i vågorna, otroligt skön känsla att få orgasm i vattnet helt tyngdlös i vågorna. Dock är detta svårt att ha som vardagssex givetvis, eftersom det inte går att genomföra där andra kan se och jag är mån om integriteten och att inte andra ska känna sig kränkta."