Skidlandslaget i eldigt röda dräkter och Zlatan till United

April, april, eller? Här har Radiosporten samlat några suspekta nyheter från idrottsvärlden den första april.

Skidlandslaget lanserar ny ”eldigt röd” dräkt

”Nu är det sluttävlat i vita dräkter. Från och med nästa säsong fajtas de svenska landslagsåkarna i eldigt rött”, skriver förbundet på sin sajt.


Zlatan klar för Manchester United

”Exklusivt: Jag kommer att ansluta till Manchester United den här sommaren – Zlatan Ibrahimovic”, skriver den brittiska tidningen Daily star.


Sjukampen skrotas – även damerna ska tävla i tiokamp i Rio

Friidrottsmagasinet Atheltics Weekly påstår att damerna från och med i sommar ska tävla i tiokamp istället för sjukamp. Den nya regeln ska träda i kraft redan till sommarens OS i Rio.


Simning tillåts på VM-sprinten i Strömstad

VM-sprinten i Strömstad var tänkt att avgöras på en karta ritad enligt gällande norm. Men efter ett sent beslut på internationell nivå kommer VM-arrangören att behöva rita om alla kartor. Plötsligt är det tillåtet att simma, går det att läsa på arrangörens hemsida.


The Mauler lägger av

Alexander ”The Mauler” Gustafsson skrämde upp fansen rejält på Instagram när han publicerade en bild på sig själv med texten ”Det är med sorg jag måste berätta att jag slutar med MMA och UFC”. Senare under dagen lade han upp en video på sin facebook-sida där han bekräftar att det är ett aprilskämt.


Arsenals hemmaarena får ihopfällbart tak

Arsenals twitter presenterar klubben stolt att hemmaarenan ska få ett tak som går att fälla in precis som på en cabriolet.


Djurgården hockey ger sig in på kinesiska marknaden

”Djurgården Hockey kommer till hösten att lansera en kinesisk version av hemsidan. Vice VD K-G Stoppel ligger bakom beslutet att satsa på den kinesiska marknaden”, skriver klubben på sin hemsida.