Håkan Hellström når inte ända fram i nya singeln

Vid midnatt mellan fredag och lördag släppte Håkan Hellström låten "Din tid kommer", en singel från hans kommande EP. Vår Tina Mehrafzoon har lyssnat under helgen och ger sitt utlåtande.

Hårt slag på trumman, gitarrackorden går igång. Händer som applåderar och lyckotjut som får gåshuden att sprida sig från armarna, ner till benen och upp i nacken. Det är precis så det kommer vara när Håkan Hellström river av sin nya singel "Din tid kommer" på en fullsatt arena i Göteborg i sommar.

Det var den första känslan jag fick när singeln släpptes i helgen.

Björn Olsson, Håkans producent sen länge, har sagt att skivan ska vara mer ABBA och mindre indie. Eh... va?! Jag tyckte inte att det lät särskilt ABBA alls. Inte soundmässigt i alla fall.

Håkan ska fylla Ullevi gånger två igen och för mig känns det som att jag står allra längst bak på arenan när jag lyssnar på texten. Den når inte riktigt fram till mig, jag blir inte upplyft.

Varför är det så här? Jag tror det har att göra med hype-cirkusen.

Hans artisteri är en enorm karusell - och jag är faktiskt höjdrädd. Förutom arenaspelningarna gör Håkan två utsålda konserter i New York, och så har hans bolag signat en deal med ett majorbolag.

Jag blir helt yr av all pr som loopar runt varje låtsläpp.

Jag tycker inte att "Din tid kommer" är årets största Håkan-hit. Det känns inte längre som att han håller mig i handen, vi är många som i stunder av våra liv klamrar oss fast vid hans ord.

Men fan... nog är jag ändå avis på alla som har biljetter till Ullevi.