#vardagssex

Josefin om sitt #vardagssex

I mitt vardagssex finns alltid min lilla blå klitorisvibrator med i leken. Onanerar jag så gärna på mage med även en s k g-punkt stav till hands. Det blir inte alls lika bra på rygg, men går absolut. På mage blir så himla bra för det ger lite extra tryck och precis rätt vinkel på staven. Det är lite extra mek, men definitivt värt det. Jag tror också det blir en slags stimulering av klitoris baksida, en teori byggd endast på fritt spekulerande. Oavsett, jag blir spastisk och kommer på 1 min, även om jag innan inte var kåt alls. Får jag extra feeling och vill teasa mig själv slår jag på vågvibrationen som går från svagaste vibration till högsta och sedan tillbaka om och om igen.

(Klicka för att läsa resten av texten!)

Med partner är ridande väldigt bra för att bjuda in min blåa vän. Där finns mycket plats för oss alla som ska vara med och leka. Ännu mer plats får jag om jag lutar mig lite bakåt samtidigt som jag rider och för vibratorn runt klitoris. Skönast har det ändå varit när vi haft långsamt sex utan vibratorn tills jag känner att jag är så himla himla nära kanten och då slår jag på den, sätter upp tempot och kommer inom några sekunder. Sen faller jag ihop över min partner och blir överröst av kyssar och smek samtidigt som vi fortsätter lite lugnt.

Jag älskar att komma så numera finns den alltid nära. Jag behöver den för att komma över ”kanten” in i orgasmen. Utan den tar det längre tid och jag blir lätt avtänd. En gång har jag dock kommit utan vibratorn tillsammans med en partner, så det är möjligt, men då var jag så dunderkåt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Vid onani har jag kommit utan den flera gånger, men nu älskar jag den så mycket att jag inte vill vara utan.