Henriksson: ”Känns som 50-50-läge”

2:55 min

Zlatan Ibrahimovics Paris SG har satt sig i en besvärlig situation i Champions League-kvartsfinalen mot Manchester City efter 2-2 på hemmaplan.

– Jag har ju haft PSG som solklara favoriter, men jag får revidera det, säger Richard Henriksson.

Zlatan Ibrahimovic brände först en straff i den 14:e minuten, men tog revansch lite senare när han kvitterade till 1-1 efter en märklig situation.

– Zlatan fick bollen till skänks från Fernando i Manchester City som sparkade bollen på Zlatan som var där och störde och lite turligt så fick Zlatan foten på bollen, ett komiskt och chansartat mål, säger Richard Henriksson.

En kvart in på andra halvleken tog PSG ledningen, men hemmalaget lyckades inte stå emot City, och Fernandinho skickade in 2-2 i 72:a minuten. 

– Jag har ju haft PSG som solklara favoriter, men jag får revidera det, för nu känns det som ett 50-50-läge, med tanke på att City har två viktiga bortamål med sig, säger Richard Henriksson.

I kvällens andra kvartsfinal stod Wolfsburg för en jätteskräll, det tyska laget vann på hemmaplan mot Real Madrid.

– Det är nästan oförklarligt, en jätteknall. Wolfsburg har också en ganska dålig form, har gått dåligt i Bundesliga och inte vunnit på de tre senaste matcherna. Möter Real Madrid som vann El Clásico mot Barcelona i helgen, en stor kväll för Wolfsburg och tysk fotboll. Men det väntar ju också en retur nästa vecka i Madrid, säger Richard Henriksson.

Returerna spelas nästa tisdag.