Dramatik i Londonderbyt

West Ham vände 0-2-undeläge till ledning. Hattrick av hemmalagets Andy Carroll gav ställning 3-2. Men bortalaget Arsenal fixade kvitteringen genom Laurent Koscielny och det blev oavgjort i det spännande derbyt. 

Han kunde ha blivit utvisad i matchinledningen.

Men Andy Carroll kom undan med ett gult kort och sedan svarade han för ett hattrick när West Ham vände 0-2 till 3-2 mot Arsenal.

Det blev 3-3 i ett händelserikt Londonderby på Upton Park. Arsenal - fortfarande med en teoretisk chans att vinna Premier League - jagade tre poäng och det började bra. Mesut Özil och Alexis Sanchez gjorde ett mål var, Alex Iwobi spelade fram till båda.

Andy Carroll slapp undan med en varning efter en ful eftersläng mot Laurent Koscielny. I den första halvlekens slutminuter visade han sina kvaliteter som avslutare. 1-2 nickade han in stenhårt, 2-2 kom på volley två minuter senare i en andravåg efter hörna och i början av den andra halvleken ordnade Carroll med sitt andra nickmål 3-2 för West Ham. Ett skakat Arsenal fick till slut en poäng, sedan Laurent Koscielny i den 70:e minuten.