Fotboll

Tommy Thelin: Vi hade kunnat förlora med 5-0

1:48 min

Jönköpings Södra förlorade för första gången den här säsongen i bortamötet med Örebro med 2-1. Men det var inte den enda smällen laget fick.

J-Södra hade inte mycket att hämta i den första halvleken i bortamötet med Örebro. Hemmalagets Astrit Ajdarevic satte dit 1-0 efter en dryg kvart och kort därefter var samme Ajdarevic väldigt nära att sätta dit även 2-0, men bollen gick tätt över Anton Cajtofts ribba.

I början på andra halvlek så fick målvakten Anton Cajtoft utgå efter att ha vridit till knät. Det är än så länge oklart hur allvarlig skadan är.

I den andra halvleken så böljade spelet fram och tillbaka men de riktigt vassa målchanserna uteblev för J-Södra. Drygt tio minuter före slutsignalen var det däremot nära att J-Södra fick straff när inbytte Moses Ogbu fälldes i hemmalagets straffområde, men domaren Kaspar Sjöberg friade.

På övertid satte Örebro 2-0 efter en sylvass kontring. Kort därefter lyckades Södra reducera till 2-1 genom Tommy Thelin, men närmare än så kom man inte och matchen slutade med en 2-1-fölust för Södra.

Förlusten är Södras första för säsongen efter de två inledande segrarna mot Kalmar respektive Malmö.

Hör vad J-Södras lagkapten Tommy Thelin har att säga efter säsongens första förlust.