Fotboll

Läkaren om Cajtofts skada: Vill inte spekulera

Jönköpings Södras målvakt Anton Cajtoft gick utgå skadad efter att ha vridit till knät i förlustmatchen mot Örebro på måndagskvällen.

Det var i början av den andra halvleken som Jönköpings Södras ytterback Tom Siwe nickade hem en boll till målvakten Anton Cajtoft, men när Cajtoft skulle vända sig om och sträcka sig efter bollen så vred han till knät.

Anton Cajtoft låg sen kvar och fick ledas av planen med ett kraftigt bandage runt högerknäet.

Det är än så länge oklart hur allvarlig skadan på landslagsmålvakten är. Cajtoft undersökte sitt knä på tisdagsförmiddagen, men än så länge är det locket på från lagets sida.

– Jag har mina föraningar men det finns ingen anledning att spekulera om vad det kan vara, säger lagets läkare Lars-Göran Hassel till P4 Jönköping.

Istället kommer klubben avvakta med ett uttalande fram tills i morgon efter att an gjort ytterligare undersökningar på knät för att med säkerhet kunna fastställa hur allvarlig skadan är.

– Då kommer vi med besked. Vi har undersökt honom men vi måste göra några undersökningar till för att veta helt säkert, säger Lars-Göran Hassel.

J-Södra förlorade matchen med 2-1 vilket var klubbens första förlust den här säsongen.