#Östgötahitten

Östgötahitten vecka 16 - FarOut

3:54 min

FarOut med Friends blir den sjuttonde låten ut i #Östgötahitten. Far Out är ett band från Norrköping och består av tre musiker som har kommit till den punkt i karriären då det är läge att ta nästa kliv mot det stora målet, nämligen att spela musik på heltid.

Tobbe är bandets 26-åriga kraftfulle sångare är en sprallig före detta soldat (nationellt och internationellt) som hela tiden utstrålar glädje och brinner för alla människors välbefinnande.

Pablo är bandets leende trummis en 25 åring från Norrköping och som pluggar till fritidspedagog i Linköping. Pablo är bandets djupa och kanske mest kreativa person och han har alltid ett ess i fickan.

Javi är bandets charmige gitarrist, även han 25 år och kommer från Norrköping. Javi är en lyhörd person som har fantastiskt lätt till skratt och han älskar att komma i kontakt med nya människor! När Javi är ledig ägnar han sin tid åt att vara i studion eller i replokalen. Han är personen som gör precis allt för att utvecklingen av musiken aldrig ska avstanna.