#vardagssex

Isa om sitt #vardagssex

Jag skulle vilja berätta om en kanske inte så stort ämne inom vardagssex, ett sex som blivit skadat genom tidigare erfarenheter. Jag har nämligen vestibuli vilket innebär samlagssmärtor och konstant sveda i underlivet. Det betyder att mitt vardagssex sker väldigt sällan och behöver en hel del omtanke. Jag har nyligen börjat gå till en sexolog och känt mig fruktansvärt ensam med min situation, men hon sa att min beskrivning har hon hört många gånger förr. 

(Klicka för att läsa resten av texten!)

Jag var en gång vild och älskade att experimentera. Tillsammans med min nuvarande partner har vi handlat in mängder med BDSM-prylar som just nu ligger och dammar pga vestibulin. Jag blev plötsligt "onormal".

Så hur är mitt vardagssex? Jag tackar gudarna för klitoris då det är det enda som går att röra just nu. Genom en vibrator eller partnerns blöta fingrar kan en mjuk och behaglig beröring ge mig en skön orgasm. För att göra det ännu skönare kan han samtidigt slicka på bröstvårtorna vilket gör mig oerhört kåt. Utöver det kan jag inte få så mycket mer tillfredsställning förutom när jag ger oralsex till honom. Sexlusten är dock inte på topp då jag varken kan ha fingrar eller penis i närheten av slidan pga den brännande känslan.