KHK jagar nya spelare

1:59 min

Under kvällen kickade KHK igång försäljningen av höstens säsongskort och presenterade sin nye målvakt men inga andra nyförvärv.

Hundratals hockey-fans samlades under onsdagskvällen i Watchmeister galleria i Karlskrona för att höra KHK:s ledning sparka igång Sillyseason. Men de som hoppats få höra om nya spelare till klubben blev förmodligen besvikna.

– Vi ligger i startgroparna för att få till nyförvärv men det får ta den tid det tar, säger Micke Sundlöv, sportchef hos KHK.

För flera dialoger
De två stora namnen som det har spekulerats om är Johan "Honken" Holmqvist och Marcus Paulson men än så länge är inget klart med någon av dem.

– Vi för en dialog med Johan och hans agent. Det är en del praktiskt som vi försöker lösa. Detsamma gäller Marcus, vi för en dialog. Det skulle vara helt otroligt att få hit Marcus till Blekinge, säger Micke Sundlöv.

Känner av rivaliteten
KHK:s nye målvakt Johannes Jönsson är ett av de nyförvärv som presenterats i dagarna. Han är peppad inför hösten. 

– Det känns jätteroligt. Jag har kommit till en bra förening på uppgång. Jag känner mig jätteredo för SHL, sen är det en bra helhetslösning för mig och min familj att komma hit, säger Johannes Jönsson.

Jönsson gick från Tingryd AIF för att börja i Karlskrona. Det gillades inte av alla.

– Det har mest varit positivt, men det är klart att man får höra lite "svikare" och så. Rivaliteten har man känt av men för mig känns det bara jättekul att komma hit, jag är supertaggad, säger Johannes Jönsson.