Tvååriga Vidd stoppades av polisen

2:36 min

De senaste dagarna har en bild på två poliser som stoppat en lite pojke i en vit sportbil blivit en riktig klickraket på nätet. Pojken på bilden är två och ett halvt år gamla Vidd Davidsson, hemmahörande i Hjo.

Det var i onsdags eftermiddag som Vidd Davidsson var ute och åkte i sin lilla vita elbil. I sällskap med sin mormor körde han längs en grusväg i Tidan när han plötsligt blev stoppad av två patrullerande poliser. 

- Jag tror de vände och så kom de fram och stannade honom, och gjorde en flygande besiktning, gjorde en rolig grej av det. Kollade så han hade bälte och kollade mönsterdjupet på däcken, berättar Vidds pappa David Davidsson.

Vidds mormor tog en bild av händelsen som familjen senare under dagen skickade till polisen som ett tack. Bilden las upp på polisens facebooksida och snart började den delas. I skrivande stund har över 33 000 personer gillat bilden. 

David Davidsson är chockad över responsen på bilden och vill rikta ett stort tack till poliserna.

- Själva grejen var väldigt kul. Att de tar sig tid och stannar och pratar med honom. De gav ett väldigt bra intryck. Han är helfascinerad av polisen nu, säger han.