Om Sommarlov i Barnradion 2017

Den 12 juni är det premiär för årets upplaga av Sommarlov i Barnradion med Amelie Nörgaard.

Under sommaren hänger Amelie på Sommarlovshusets takterass där hon tillsammans med barnen i huset träffar roliga gäster.

Hon bjuder även in grannen Farzad Farzaneh för att tillsammans snickra ihop bästa sommarlovslåtarna som träffar rakt i hjärtat.

Campa med stjärnorna

Nytt för i år är också "Campa med stjärnorna, och Nörgaard". 

Varje onsdag testar Amelie campinglivet med en kändis för att se om man verkligen måste åka långt bort för att uppleva ett sommarlovsäventyr, eller om det räcker att ha ett tält, glatt humör och en liten skogsplätt.

Ett lite annorlunda grepp för att utforska temat miljö som är ett återkommande tema under sommaren.

Om Amelie Nörgaard

Manusförfattaren och programledaren Amelie Nörgaard kommer från Mölle. Hon har varit med i många program i Svt Barnkanalen, till exempel Bobster, Gabba Gabba, Labyrint, Piraterna och Kattpensionatet. Amelie leder Sommarlov i Barnradion för fjärde året i rad.

Sändningstider

Sommarlov i Barnradion sänds varje vardag kl. 10:03-10:15 i P4. Från 12 juni och hela sommarlovet. Programmen går även att lyssna på och ladda ner i appen Sveriges Radio Play och här på Barnradions webbplats.

Inslagen med ”Campa med stjärnorna, och Nörgaard” kommer att finnas på Barnradions Youtube-kanal.

Programmet görs av produktionsbolaget Munck.
Kontakt: susan.myrdal@munck.se 

Samarbete med SVT Barnkanalen

Tv-programmet Sommarlov sänds varje dag med start måndag 12 juni kl. 09:00 i SVT Barnkanalen. Programledare för Sommarlov i tv är Alex Hermansson och Angelika Prick.