Så gör du för att lyssna på P4 Plus

P4 Plus är en digital kanal som sänder dygnet runt alla dagar i veckan. Vi hörs sällan i FM, men det finns många sätt att lyssna på kanalen digitalt.

Via vår hemsida sverigesradio.se

Här, direkt på sidan där du är nu, kan du starta kanalen. Du hittar startknappen till DIREKT-sändningen här till höger, eller ovanför, om du kommer via mobiltelefonen.

Via vår app Sveriges Radio Play

Ladda ned appen till din smarta telefon eller surfplatta. I appen hittar du kanalen under "Direkt". Scrolla sedan ner till "fler kanaler". Där finns P4 Plus som nummer 5.

Via Sonos

Den här länken ska fungera som streaminglänk i en Sonos-anläggning: http://sverigesradio.se/topsy/direkt/4951-hi-mp3.m3u

Via internetradio

Du kan höra P4 Plus i internetradion. En internetradio ser ut som en vanlig radio men kopplas till internet. Vi finns på de flesta plattformar.

Via smarta högtalare

Lyssna på P4 Plus i smarta högtalare som använder artificiell intelligens för att förstå vad du säger. Följ länken för mer info om Sveriges Radio i Google Home: https://sverigesradio.se/gruppsida.aspx?programid=4282&grupp=25687&artikel=6853959


Har du problem med att lyssna på nätet? Klicka här: https://kundo.se/org/sverigesradio/

Har du frågor om P4 Plus hittar du kanske svar här, på vår sida för vanliga frågor. Du kan även höra av dig med synpunkter direkt till redaktionen på p4plus@sverigesradio.se.