David lägger tusentals kronor på nagellack

1:54 min

Han har lett barncancergalan och ska nu turnera i Stockholm skärgård med Skärgårdsskrattet. Dessutom har David Sundin blivit nagellackstokig. 

Tillsammans med sin dotter började programledaren och komikern David Sundin måla naglarna. Ett intresse som dottern tappade men David fortsatte med.  Nu har David Sundin ett helt nagellacksbord hemma för att få plats med alla färger.

– Jag tycker det är fint. Och så finns det så många olika tekniker och det tycker jag är kul. Det var från början något som jag tänkte att vi kunde hålla på med tillsammans jag och min dotter, men slutade med att det mest var jag som pyntade naglarna.

Det som startade som ett blygsamt intresse eskalerade till att David spenderade flera tusen kronor på nagellack i olika färger. Nu har han gjort plats för dem på sitt drinkbord, lättsamma att rulla fram dit det passar att pyssla för tillfället.

– Ibland blir det inte alltid så lyckat men då kan man ju alltid ta bort och börja om, säger David som dagen till ära har målat naglarna i blått, guld och orange, med glitter på toppen.