Allt som vi va´- Mackan n’ Matthew

 Mackan n’ Matthew är finalister i Svensktoppen nästa 2016.

Tävlingen är avgjord.

Mackan n’ Matthew är en musikgrupp som bildades i samband med att två gymnasieungdomar, via skoldatorerna ute på ett hemmagym i Dannike spelade in en cover på en av hiphop-gruppen Labyrints låtar.

Något år senare började egna låtar skrivas och musiken har med tiden utvecklats till att bli en slags melodisk hiphop med viss poesi, där stort fokus ligger på text och budskap.

Utöver de två ursprungliga medlemmarna, Marcus och Mattias har Marcus syster Anna varit med och skrivit en del på de senaste låtarna. 

Kostnaden 3 kr/röst + eventuell trafikavgift. Du kan rösta max 10 ggr/abonnemang/röstningsomgång. Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och -prefix när du röstade.

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som t ex WyWallet som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet. Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.