2 wrongs don’t make 1 right – SaVe

SaVe (Sofia Arvidsson) är finalisten i Svensktoppen nästa 2016.

Tävlingen är avgjord.

Den första dokumenterade hinten om att Sofia Arvidsson (SaVe) alltid har haft siktet mot de stora scenerna är en heminspelad videofilm från hennes 6-års dag. Ståendes i en vit showklädnad med utsvängda ben och glittertryck som hon än idag kallar för sina ”Britney Spears”-kläder, dansar hon en koreografi som ser ut att vara tagen direkt ur Karate Kid 3 och ler större än det lilla ansiktet är gjort för. 

Låten 2 Wrongs Don’t Make 1 Right uppkom genom ett samarbete mellan Johan & Therese Brorson, Mattias Edfast och Fredrik Johansson som samtliga är verksamma i Piteå. 

Kostnaden 3 kr/röst + eventuell trafikavgift. Du kan rösta max 10 ggr/abonnemang/röstningsomgång. Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och -prefix när du röstade.

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som t ex WyWallet som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet. Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.