Bullshit affair - LiRic

LiRic är finalister i Svensktoppen nästa 2016.

Tävlingen är avgjord.

Lina och Rickard träffades på en karaokebar för ett år sedan och bor nu tillsammans i Uppsala. Musiken har från början varit en gemensam nämnare och båda har varit extremt musikintresserade sen tidig ålder. Lina sjunger och Rickard spelar piano, gitarr och sjunger även han.

Nu har de teamat ihop sig med låtskrivaren Emma Lidholm Sundberg. Detta är första gången de tävlar i musik tillsammans. De båda har varit med och arrangerat låten "Bullshit affair" tillsammans med ljudtekniker Mathias Fältskog. Lina och Rickard går under namnet ”LiRic”.

Kostnaden 3 kr/röst + eventuell trafikavgift. Du kan rösta max 10 ggr/abonnemang/röstningsomgång. Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och -prefix när du röstade.

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som t ex WyWallet som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet. Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.