Intoxicated – Noomi

Noomi är finalist i Svensktoppen nästa 2016.

Tävlingen är avgjord.

Noomi är 25 år och kommer från Malmbäck i Småland men har under de senaste åren gjort både Sverige och USA till sitt hem. 2013 kom Noomi i kontakt med den tvåfaldigt grammynominerade artisten och låtskrivaren Sarah Kelly och har sedan dess haft ett gott samarbete med artisten och hennes man som är producent.

Hösten 2013 spelade Noomi in sitt debutalbum och har varit ute på turné i USA och varit i Sverige på sommaren och spelat festivaler. I vintras släppte Noomi en sitt andra projekt som har ett poppigare sound.

Låtskrivarna
Magnus och Mikael träffades genom låtskrivarnätverket Sound Master. De har skrivit tillsammans för bland annat electro projektet Beaten Bass, samt kanadensiska barnskådespelaren Christian Distefano känd från bland annat barn tv-serien Odd squad.

Kostnaden 3 kr/röst + eventuell trafikavgift. Du kan rösta max 10 ggr/abonnemang/röstningsomgång. Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och -prefix när du röstade.

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som t ex WyWallet som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet. Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.