Här är årets programledare:

Little Jinder, Howlin' Pelle och Kodjo Akolor leder #mh16!

11 min

Kodjo, som gör sitt sista år, lovar lära nykomlingarna allt han kan.

Även om vi får se två nya ansikten bakom mixerbordet i år så är det inga rookies vi pratar om - både Howlin' Pelle Almqvist och Josefine "Little Jinder" Jinder har besökt glasburen tidigare:
– Varje gång jag varit tvungen att gå ut ur buren så har det tagit emot, berättar Josefine.

Skrek rakt ut
– Jag har alltid velat vara kvar, så jag skrek “JAAAAAA” rakt ut när jag fick frågan om att vara programledare. Det hela kändes väldigt naturligt. Jag är rätt beredd på att det nog blir en känslomässig berg- och dalbana men det är jag ganska van vid privat, så det skrämmer mig inte.

"Enormt kul"
Även Pelle, som till vardags spelar i rockbandet The Hives, ser fram emot uppdraget: 
 – Jag tycker det låter som ett enormt kul sätt att spendera sex dagar på. Det är också roligt att göra något för andra och jag gillar temat.

Sista året för Kodjo
Det här blir det sjätte året med Kodjo Akolor som programledare, fler år än någon annan. Men nu har han bestämt sig för att det blir hans sista: 
– Jag har spenderat fem år i buren och älskar verkligen att göra Musikhjälpen. Med det sagt så känner jag också ett ansvar för att programmet ska kunna fortsätta utvecklas. Då måste man våga släppa fram nya programledare som kan ta programmet till nästa nivå. Jag kommer alltid att vara en del av Musikhjälpen även om jag inte är i buren.