Erotisk novell: Du kan kalla mig Ammi

7:15 min

Från den stunden visste jag att jag var tvungen att ha henne. Jag kunde inte spjärna emot längre, jag var villig att offra min karriär och framtid för hennes skull, om det så bara skulle vara för en natt.

 

”Du kan kalla mig Ammi”

 

Egentligen hade jag ingenting emot att undervisa kvällskurser på universitetet. Medan mina lärarkollegor klagade på sena kvällar såg jag istället fram emot att stå framför klassen, medan höstmörkret sänkte sig utanför de stora glasfönstren och regnet smattrade. Jag njöt av att stå framme i pulpeten och få, nåja, försöka få, mina studenter att förstå hur den moderna ekonomin hade sina rötter längre tillbaka i tiden än vad de kunde ana. Det var ändå bättre än att sitta ensam i en tom lägenhet med tv:n som enda sällskap. Den senaste tiden var jag dock tvungen att erkänna att det fanns ytterligare en faktor som gjorde kvällsarbetet lite mer lockande.

 

Jag lade märke till henne första gången hon klev in i föreläsningssalen. Hon stack ut på ett sätt som tog andan ur mig. Hennes röda lockar och gröna ögon fick henne att se irländsk ut, men hennes namn avslöjande inga sådana rötter. Amanda Andersson. ”Du kan kalla mig Ammi”, sade hon när jag ropade upp hennes namn. Av någon anledning började jag rodna och fumla med min blyertspenna medan hon tittade roat på mig. Hela hennes utstrålning gjorde mig nervös och skakig på ett sätt som jag inte varit med om tidigare.

 

Hon var några år äldre än de andra och hela hennes uppenbarelse utstrålade en mognad som kontrasterade mot de andra studenternas barnsliga uppförande. Det dröjde inte länge förrän jag såg fram emot torsdagskvällarna då jag skulle föreläsa om ekonomisk historia. De första veckorna hade jag försökt att bete mig som vanligt men undan för undan kände jag att det fanns något där, jag tyckte mig även se det i hennes blick. Jag försökte lägga band på mig, det skulle bli skandal bland mina kollegor om det uppdagades att jag inlett ett förhållande med en kvinnlig student, men jag fick svårare och svårare för att låta bli att tänka på henne, drömma om henne, försöka fånga hennes blick och hålla kvar den lite för länge. Jag hade sökt upp hennes profil på Facebook och även cyklat förbi hennes studentbostad några gånger. Jag visste att jag redan där hade gått över en gräns, men jag kunde inte hejda mig. Jag var tvungen att få en skymt av henne. Jag ville veta mer om henne, försöka förstå vad det var som fångade mitt intresse till den grad att jag var villig att riskera mitt rykte och arbete.

 

Vid ett tillfälle såg jag henne inne på en pub på Avenyn. Jag var där med några kollegor och visste att jag skulle avslöja mig om jag stannade kvar. Jag hastade därifrån med en ursäkt om att jag skulle upp tidigt och cyklade snabbt hem. Den natten drömde jag om henne. I drömmen var jag kvar ensam i min föreläsningssal då hon plötsligt stod i dörren. Hon log mot mig, gick fram till mig och förde in min hand under sin tröja. Hon hade ingen bh på sig och och hon tryckte min kupade hand mot sitt bröst. Hennes bröstvårta styvnade och hon började jämra sig. ”Jag vet att du vill ha mig, varför erkänner du inte det?”, viskade hon. Det var i det ögonblicket som jag insåg att jag var naken och att Amandas blickar brände på min kropp. Jag vaknade med ett ryck och var tvungen att ta en lång, kall dusch för att få pulsen att gå ner.

 

Från den stunden visste jag att jag var tvungen att ha henne. Jag kunde inte spjärna emot längre, jag var villig att offra min karriär och framtid för hennes skull, om det så bara skulle vara för en natt. Jag började bli desperat, varje kväll försökte jag släcka elden genom att ta på min kropp och fantisera om Amanda, men hungern blev bara större och större. Jag kunde inte längre sova på nätterna. Min kropp skrek som av abstinens av något den aldrig fått och det enda som kunde dämpa min lust var att ta långa promenader i Amandas kvarter. Som en vålnad smög jag omkring hennes hus sent på kvällarna, allt för att få en skymt av henne. Vid några tillfällen tyckte jag mig se hennes röda hår i ett fönster, men jag visste inte om det verkligen var hon. Ovissheten om hon hade en sambo eller inte brände hål inuti mig och jag satt mer och mer vid datorn och försökte få fram mer information om henne. Vad jag kunde förstå var hon singel men tanken på att någon annan skulle få röra hennes kropp, få henne att skrika av njutning, höll på att knäcka mig. Jag var tvungen att ha henne. Nu.

 

En sen kväll satt jag utanför hennes port, på en bänk dold under några höga kastanjeträd. Det var mörkt i hennes rum och hade varit så sedan jag kommit dit, men jag kunde inte förmå mig att gå hem. Inte än. Plötsligt hörde jag steg bakom mig och en välbekant röst som sade ”Men hej, det är ju du! Vad gör du här?”. Jag behövde inte vända mig om för att veta att det var hon. Sakta tittade jag bakåt och stammade fram ett ”Hej”. Jag kände mig som en idiot och visste inte vad jag skulle säga, men hon tittade på mig, tog ett hastigt steg fram och sade ”Vill du hänga med upp?” medan hon nickade mot sitt fönster. Jag nickade, oförmögen att få fram ett ljud.  Det enda som hördes när vi gick mot hennes port var de torra löven som knastrade under våra fötter. Min mun var lika torr som de.

 

Hennes studentrum låg på översta våningen och bestod i princip bara av en säng och ett skrivbord. ”Det är inte så mycket, men det duger så länge”, sade hon medan hon sparkade av sig de höga stövlarna. ”Så, ska du förklara varför du brukar hänga utanför mitt hus?” frågade hon medan hon tog av sig jackan och kastade den på skrivbordsstolen. Jag visste inte vad jag skulle svara, min blick flackade fram och tillbaka och jag tuggade på min underläpp. ”Vet du vad?”, frågade hon. ”Jag tror att du kommit för det här”, sade hon och ställde sig framför mig. Hon lade armarna om min hals och såg mig in i ögonen, sedan lutade hon sig fram och kysste mig djupt med tungan.

 

Min fördämning brast med en gång. Jag kunde inte hålla emot, mina läppar svarade på hennes kyss med en frenesi som gjorde mig knäsvag. Innan jag visste ordet av det hade vi båda fått av oss kläderna och låg nakna på hennes säng. Hon grenslade mig och som i min dröm kupade hon min hand kring sitt ena bröst och började jämra sig. Hennes höfter började röra sig fram och tillbaka och hon förde min hand ner mot den hala öppningen. Hon stönade till högt då mina fingrar letade sig in i henne och började röra sig in och ut. ”Jag visste att det här skulle hända den första gången jag såg dig”, viskade hon. ”Jag blev så jävla kåt på dig att jag var tvungen att byta trosor när jag kom hem från uppropet”, fortsatte hon. Jag fick inte fram ett ljud, tittade bara förundrat på hennes ansikte då det gick för henne. Jag lyfte upp henne, lade henne på rygg och särade på hennes ben. Sakta lät jag min tunga vandra över hennes kropp, från örsnibbarna ner till tårna. Hon flämtade till när jag närmade mig skötet, men jag lät henne vänta lite till. Sedan lät jag tungan glida in så långt det gick medan hon skrek till. Jag brydde mig inte om ifall hennes grannar skulle höra, ifall hela världen skulle höra. Jag hade väntat på det här så länge, önskat och drömt om detta. Jag lät ett finger glida in i henne medan jag försiktigt sög på hennes klitoris. Hon kom gång på gång, det verkade inte finnas något stopp på hennes njutning. Just som jag trodde att hon nått klimax började det om från början och hennes stön blev högre och högre.

 

Plötsligt satte hon sig upp, såg mig i ögonen och sade ”Nu är det din tur, lägg dig ner”. Jag darrade till av upphetsning och lade mig på rygg på den smala sängen. Hon gav mig samma behandling som jag hade gett henne, hennes tunga bekantade sig med min kropp medan jag jämrade mig högt. ”Så, vad skulle rektorn säga om han visste att lärarinnan knullar med sin elev?” frågade hon medan hon lät sina fingrar glida in i mig. Jag visste redan svaret, att det inte längre spelade någon roll. Amanda var värd det.

/Kakan