Tävling!

Musikhjälpentävlingen avslutad! Pengarna räcker till ett skoltält!

2:44 min

Tack alla som tävlat om en träff med Thomas och Louise till förmån för Musikhjälpen och alla barn i krigs rätt att gå i skolan.

Sammanlagt samlade ni in 14 400 kronor och enligt räknaren på Musikhjälpens hemsida räcker pengarna till ett 42 kvadratmeter stort skoltält.

Här kan du läsa mer om vad pengarna räcker till:

Allt det här får vinnaren:

Du får vara med bakom kulisserna när vi sänder vårt program Nordegren & Epstein i P1 i direktsändning klockan 15.00 - 15.45 från studio 7 i Radiohuset. Du sitter med hela sändningen i kontrollrummet tillsammans med tekniker och producenten.

Sen får du följa med oss på en personligt guidad tur här i Radiohuset. Efteråt blir det något att äta och till sist går vi tillsammans på konsert i Berwaldhallen där Sveriges Radios Symfoniorkester ”Hollywood Rhapsody”, spelar filmmusik från Hollywoods guldålder under ledning av dirigenten John Wilson.

Allt detta äger rum den 2 februari. Starttid och plats är kl 14.30, Radiohuset på Oxenstiernsgatan 20 i Stockholm.

Konserten i Berwaldhallen börjar kl 19.00. Upplevelsen gäller för två personer och vinnaren bekostar själv eventuell resa och logi.

När du har lagt ett bidrag i bössan så är du med och tävlar. Tävlingsbössan stängs 15/12 kl. 15:30. Om du gått vidare blir du därefter kontaktad per telefon.

Vinnaren utses genom kunskapsfrågor (ej i sändning).

Klicka HÄR för att vara med och tävla!