Dubbelrekord i #mh16

Stort tack - ni är fantastiska!!!

1:26 min

312 000 engagemang och 49 003 745 insamlade kronor! Fattar ni hur bra ni är?

Musikhjälpen 2016 är över, men oj vilken vecka det har varit!

Under 144 timmar har vi tillsammans kämpat för barn i krigs rätt att gå i skolan - och gett miljoner människor ny kunskap om temat.

Den slutgiltiga siffran över insamlade pengar kommer att justeras, då öromärkta pengar vanligtvis fortsätter att komma in även efter Musikhjälpen-veckan. Det är Radiohjälpen som tar hand om de insamlade pengarna.

"Radiohjälpen har redan fått in en rad ansökningar från våra samarbetspartners och i januari fattar styrelsen beslut om de första projekten. Redan om några veckor kommer alltså pengarna att vara på plats och se till att barn i krig får gå i skolan. Under ett år då de flesta insamlingar har gått sämre än förra året, är det fantastiskt att se att Musikhjälpen går åt andra hållet och åter igen slår alla rekord. Ett stort tack till alla som ställt upp för barns rätt att gå i skolan" säger Per Byman, generalsekreterare Radiohjälpen.

Tack för allt ert slit, alla önskade låtar, alla insamlade pengar, alla peppande kommentarer, alla som hängde på Kärlekens torg, alla barn, hundar, hästar, alla drickspengar, alla pangade spargrisar och alla välfyllda digitala bössor - men mest av allt: TACK FÖR ALL KÄRLEK! Vi älskar er! <3

/Team Musikhjälpen