Frans blev sjuk efter Eurovisionen

17 min

Förra Melodifestivalen var det Frans som regerade, Frans Jeppsson-Wall. En minst sagt hektisk tid för honom. Idag har han precis blivit myndig och fått lite distans till året efter det stora genombrottet.

Först till det viktigaste - Frans har precis fyllt 18 år. Det är körkort och pubbesök på gång. Sen får han rösta i valet 2018.

– Det ser jag fram emot.

Lotta och Frans tittar tillbaka på året som gick med Melodifestivalen och Eurovisonen och det var verkligen en stressig tid för Frans.

– När man är mitt uppe i bubblan och det är Melodifestivalen och Eurovisionen 24-7 då är det stressigt. Jag blev lite utbränd. Efter att jag kom tillbaka till skolan tog det två dagar så blev jag väldigt sjuk. Då fick jag ligga hemma och vila för att komma ikapp.

Efter det började sommarturné.

– Det var inte lika stressigt. Det var ganska "chill".

Frans har legat lite lågt efter framgångarna. Det blir ingen Melodifestival för Frans den här gången, möjligen som publik.

Lyssna gärna på intervjun. Frans berättar om vad hans föräldrar och tvillingsyster betyder för honom, inte minst är ju familjen viktig när man slår igenom som artist. Det gjorde ju Frans redan som 7-åring med låten om Zlatan för den som minns.