Erotisk novell

Angelica läser "Mannen i mellan"

5:41 min

"Hans händer påminde mig om kvällarna jag diskret tog mig hem till honom och hånglade vilt tills vi somnade i varandras armar"

Det är bara luta dig tillbaka och njuta av när P3 Din Gata-programledaren Angelica läser den sexiga novellen "Mannen i mellan".

Mannen i mellan

Jag stod utanför restaurangen och tittade på min telefon. Jag väntade ett samtal från min väninna som skulle ha mött mig för fem minuter sedan. Jag kände mig full och ängslig när jag beslöt mig för att gå in på restaurangen och sätta mig ensam vid ett bord. Jag väntade på min väninna i tjugo minuter utan att hon kommit.

Jag såg mig omkring samtidigt som jag funderade över om jag skulle hem och köpa kinesiskt istället. Då såg jag honom, mannen som funnits i mitt liv men inte direkt varit en del av det. Hans bruna ögon skimrade i restaurangens dunkla belysning. Han drog handen genom sitt blonda hår och log mot bartendern som jag får en känsla av att han känner. Han tog tag i sin öl med sin högra hand och det pirrade till i hela min kropp. Hans händer påminde mig om kvällarna jag diskret tog mig hem till honom och hånglade vilt tills vi somnade i varandras armar. Min passion för mannen i mellan, alltså mannen som jag såg tillbaka till varje gång jag blev singel, fick mig att modigt le mot honom när han log mot mig. Han, Erik, log ett busigt leende som skapade en påtaglig värme i mellan mina ben.

Erik klev bort från baren och tillsammans med sin öl så kom han till mitt bord, och frågade mig snällt: ’’Väntar du på någon?’’ Jag blev tyst för en stund, när jag tvivlade på att han verkligen frågade mig. ’’Nej, jag blev dissad av min väninna’’. Min attraktion till Erik fick mig att sätta mina ben isär under bordets yta. ’’Vem skulle någonsin dissa dig?’’ Svarade han och skrattade lätt. ’’Jag vet inte, jag brukar vara den som dissar’’ sa jag och smekte mitt vinglas långsamt. ’’Jag vet, du dissade mig’’ sa han och slog sig ner bredvid mig. Han satte sig så nära att jag flyttade mig åt andra hållet av ren reaktion. Han ställde sin öl på bordet och lade sin lediga hand på mitt nakna lår. ’’Jag gillar att du inte rakar hela dina ben’’ sa han och smekte mitt håriga lår mjukt. Jag fick gåshud över hela min kropp och jag kände hur mina bröstvårtor blev alldeles styva av lust.

Han smekte sin väg fram till mitt dunkande underliv, och så fort jag kände hans kalla fingrar nudda tyget på mina trosor så flämtade jag ’’Erik, ta mig nu’’ men jag skämdes direkt över min tanke att låta honom få mig så lätt men min kropp tog över mitt förnuft. Min kropp ville ha honom, men min hjärna försökte säga emot. Kroppen vann.

Efter drygt två minuter så var vi på väg in på handikapptoaletten på restaurangen. Jag låste dörren och såg hur han såg på mig med sina bruna och lustfyllda ögon – abstinensen bildades inom mig. ’’Sätt dig på toaletten’’ sa han medan han tog tag i mina trosor och drog dem neråt. Jag satte mig ner på porslinstronen och han tog av mig mina trosor helt. ’’Upp med benet där’’ sa han och slängde en rastlös blick på armstödet. Jag lydde honom direkt – jag slängde upp mitt vänstra ben på armstödet och såg på honom. Han tittade på mitt centrum och hans ögon sken, sen såg han på mig, rakt in i mina ögon. ’’Som jag väntat på att få smaka på dig’’ stönade han och stängde sina ögon och närmade sig mitt centrum.

Hans våta tunga mötte mitt våta underliv och fick mig att ta tag i armstöden av desperation. Jag log mot taket när han mötte min blick i en sekund. Han fortsatte att slicka mitt bultande och svullna underliv och mina stön blev allt mer högre och högre. Han lade sin hand över min mun för att tysta mig. Jag stängde mina ögon och njöt. Han smekte mina lår med sin fria hand och tittade ofta upp på mig för att se till så att jag njöt. ’’Jag vill ha dig i mig Erik’’ flämtade jag och ångrade direkt mina ord när han stannade och slutade göra det underbara. ’’Nej, det får du inte. Jag har väntat på detta i tre år,’’ sa han och smekte mitt underliv med sin hand och förde in sitt långfinger och pekfinger inuti mig medan han fortsatte att prata. ’’så nej, du får inte som du vill denna gång för så som jag kommer ihåg det så var det du som dissade mig’’ Han förde in och ut sina fingrar i mig. Jag fnittrade lätt och log mot honom fastän det var svårt att göra det eftersom han tillfredsställde mig så att min kropp började krampa. ’’Du ville ha mig på sidan av din flickvän, det signade jag inte upp för’’ flämtade jag och vilade huvudet på toalettstolens rygg. Min mage fylldes av ånger, men resten av kroppen kände fortfarande lust. ’’Det ångrar du nu va?’’ frågade han medan han ökade frekvensen på sina rörelser. Jag var så himla svag för honom, och så fort jag slappnade av i huvudet så började kroppen krampa igen, jag kände också hur mitt underliv kramade hans fingrar som fortfarande var i rörelse. Kramperna och stönandet blev allt mer intensiva och han satte sig hand för min mun igen. Jag låste fast hans lillfinger mellan mina tänder. Han tittade på mig och blottade sina vita tänder för mig igen. Jag tog genast tag i hans nacke och såg honom djupt in i hans mörkbruna ögon, ’’Så du menar att du inte vill vara i mig?’’ Han såg på mig, och log busigt men svarade inte. Då visste jag precis vad jag skulle göra. Jag avbröt hans rörelser och drog på mina trosor och ställde mig upp på mina knäsvaga ben. Jag drog ner den mörkröda klänningen och log mot honom med någon slags hybris. Han stod där, uppgiven med sin stenhårda lem som syntes genom byxorna. Jag vinkade åt honom, och sa ’’vi ses’’ och sen stängde jag toalettdörren.

/Anonym