P4 Nästa

Final i kväll i Linnéparken

0:58 min

Fem finalister gör upp om titeln och får chansen att spelas för en miljonpublik i Sveriges största radiokanal. Missa inte P4 Nästas final i Linnéparken i Växjö den 28 juni klockan 19-20. 

SMS-rösta på din favorit – här är all info

Hon började sjunga runt 7 års ålder efter att hennes farmor öppnat dörren till musiken. Agnes är 21 år gammal och uppvuxen i Värnamo. I P4 Nästa tävlar hon med låten Killed the dancefloor.

Elephant Lake är ett popband från Växjö med en stark fäbless för synthar i alla dess former. I P4 Nästa tävlar de med låten Wonder boy.

Tim Lööv är trubaduren som läser sista året på musiklärarutbildningen på Linnéuniversitetet i Växjö. I P4 Nästa tävlar han med låten Too good to be true.

Frontback har spelat med grupper som Status Quo, på festivalen Sweden Rock och rockklubbar som Sticky Fingers i Göteborg. I P4 Nästa tävlar de med låten On and on.

Tjugotreåriga Erika Hansson har redan stått på scen i åtskilliga musiksammanhang. Som fjortonåring släppte hon sin första singel Med snabba vingslag och i P4 Nästa Kronoberg tävlar hon med I see the sign.

P4 Kronobergs vinnare får chansen att tävla i riksfinalen och den som slutligen vinner hela P4 Nästas tävling läggs på P4:s spellista och kommer att spelas för en miljonpublik.