Svartsjukedrama bakom bråk på skolavslutning

2:08 min

En skolavslutning på Unnerödsskolan i Uddevalla spårade ur sent i går eftermiddag när tre män misshandlade en fjärde man medan barnen höll på att sjunga.

Enligt polisen i Uddevalla ska en man blivit arg när han sett sin före detta sambo och hennes nya man vid skolavslutningen och då attackerat sambon, med hjälp av två andra män. Den här mannen ska också ha ofredat sin före detta sambo.

– Den här mannen ska ha sett sin före detta sambo på skolavslutningen med hennes nya man och då spårat ur, säger inre befäl hos polisen i Uddevalla.

När bråket uppstod försökte skolans rektor och personal hålla igång skolavslutningen eftersom de inte ville förstöra den fina stämningen. De äldre eleverna uppmärksammade bråket, men de yngre tycks inte ha lagt märke till det menar hon.

– De äldre barnen tittade och reagerade, men de yngre barnen uppfattade inte vad som hände. Flera föräldrar har sagt att barnen bara har fina minnen från skolavslutningen, säger hon.

Efter misshandeln ska de två männen som hjälpt till i misshandeln flytt i en bil samtidigt som polisen grep den tredje mannen.

Den här mannen är nu släppt på fri fot men är fortfarande misstänkt för misshandel. Inga barn ska ha skadats fysiskt i bråket.