BUSSOLYCKAN I SVEG

Jenny Wulf berättar om sorgen efter sonens död

11 min

Det är ett ständigt arbete för Jenny Wulf att hantera den enorma sorgen. Hon får bra stöd men är kritisk till hur skolan hanterade kontakten med henne.

För några veckor sedan skrev Jenny Wulf en insändare i Markbladet där hon riktade kritik mot skolan och hur de hanterade olyckan. Hon var besviken över att inte ha blivit kontaktad av dem personligen. 

– Jag är jättebesviken på dem. Vi bor i en liten ort och alla vet vem som är vem. Att i ett sånt läge inte höra av sig tycker jag är jättemärkligt, säger Jenny Wulf.

Efter insändaren blev hon kontaktad av rektorn.

– Vi hade ett jättefint samtal.

Jag har haft dödslängtan, jag vill inte tillbaka dit.

Från kommunens sida är hon nöjd med stödet och går fortfarande regelbundet till en psykolog för att få hjälp att hantera den svåra sorgen efter sonens död. Och det blir lättare med tiden. 

– Jag har haft dödslängtan, jag vill inte tillbaka dit. Jag vill framåt och känna liv och glädje. Det är ett aktivt val men det kostar på, energi tar det ju, säger Jenny Wulf. 

P4 Sjuhärad har varit i kontakt med rektorn på skolan, som säger att de har haft svårt med kontakten sinsemellan, men vill inte diskutera denna fråga vidare i media.