Programtips P3

Onsdag 11 oktober i Musikguiden i P3 med gästredaktör: Urban Cone

Kl. 21.03-22.00.
Urban Cone tar över som gästredaktör och väljer musiken i Musikguiden i P3. Bandets sångare Rasmus Flyckt och basist Emil Gustafsson pratar bland annat om fascinationen över datorn som instrument.

Stockholmskillarna i Urban Cone har med hitlåten “Old School” i skrivande stund fått över 31 miljoner spelningar på Spotify. I somras släpptes ännu mer nytt och nu i höst väntas nya låtar släppas likt en smarrig dessertbuffé som aldrig tar slut, fram till att det nya albumet kommer i början på nästa år.

I Musikguiden i P3 med gästredaktör pratar sångaren Rasmus Flyckt intimt och stundvis poetiskt om nostalgi, kärlek och musik som lockar fram oförglömliga minnen. Basisten Emil Gustafsson snackar om de coolaste systrarna på jorden.

Om Musikguiden i P3 med gästredaktör
Varje vecka tar en artist över Musikguiden i P3 som gästredaktör. Under tre program, på måndagar, tisdagar och onsdagar, får lyssnarna höra det personliga urvalet, musiken som formade dem och de viktigaste låtarna. Hör berättelserna bakom musiken från artisterna själva.

Musikguiden i P3 med gästredaktör sänds måndag-onsdag kl. 21.03.