All inclusive - flirtar och familjestrul vid poolen

1:40 min

Vuxen relationskomedi med både skratt och allvar, där huvudrollerna är vältajmade. (Premiär 10 november).
Betyg: 3

Titel: All inclusive
Regissör: Karin Fahlén
Manus: Daniel Karlsson efter det danska originalmanuset av Mette Heeno
Skådespelare: Suzanne Reuter, Liv Mjönes, Jennie Silfverhjelm
Genre: Relationskomedi
Betyg: 3

All inclusive bygger på den danska filmen med samma namn från 2014. En succé i hemlandet men när filmbolagen inte tror att vi svenskar kan se komedier från de adra nordiska länderna så bestämde man sig för en svensk remake.
Daniel Karlsson har bearbetat manus och Karin Fahlén har regisserat, och hon ville ha mer allvar i den svenska versionen.
Mer tragikomisk humor, där man kan känna igen sig och tryggt sitta i biofåtöljerna och skratta åt skådespelarnas pinsamheter. Och jag tycker att man lyckats.

Suzanne Reuter spelar Inger, mor i 60-årsåldern, som reser på charter till Kroatien med de vuxna döttrarna - ordningssamma trebarnsmamman Malin och struliga lillasystern Tove.
Inger har precis blivit lämnad av sin man och reser iväg i ett närmast förtvivlat tillstånd, men efter syskonbråk och poolhäng, blir det en del flirtande och drama.

De tre skådespelarna fyller ut sina roller tycker jag, det här är en komedi med människor i huvudrollerna inte karikatyrer och det gör att den höjer sig över mängden.
Karikatyrerna har man lämnat över till en del av birollerna och det drar ned betyget.

Som helhet är All Inclusive en lyckad svensk komedi, med skratt och allvar. Mitt betyg blir en stark trea.