Veckans Tombolagäst

Brolle: Lugnet i Skellefteå ger mig energi i Stockholm

1:02 min

 "Elvis, Cash, The killer and me", heter Brolles egen show som han kör för fulla hus på Göta Lejon. För att orka med showlivet veckopendlar han mellan Stockholm och lugnet i skogen i Skellefteå.

– Showen handlar om mina tre musikaliska förebilder; Elvis Presley, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis och deras ganska tragiska liv.

Brolle lyssnade på sina tre rockikoner redan som sexåring, när han bläddrade i pappa Kjells skivsamling vid grammofonen.

– Jag tycker så mycket om mina tre rockidoler, eftersom det känns som att de sjunger om sina egna liv. Det känns självupplevt. Det är på riktigt! Jag blir starkt berörd varje kväll jag står på scen.

Föreställningen löper längs en tidslinje där musiken vävs in i Elvis, Cash och Jerrys liv. Brolle har fått fina recensioner för sin show där han står i centrum och ger allt under 90 minuter varje fredag och lördag.

– I veckan, när jag inte kör föreställningen, är jag hemma på landet i Skellefteå där jag tankar energi. Skotta lite snö, ut med hundarna och min sexårige son i naturen.

Och så får jag dessutom showlivet i Stockholm där jag möter min fantastiska publik. Jag får det bästa av båda världarna. Det är det som driver mig, eftersom jag aldrig tröttnar på att leva samma liv varenda dag.

Lyssna på Brolle berätta om sitt kontrastrika liv