Vinter i P1

Återbud från Magda Gad – i stället återutsänds Rikard Wolffs Vinter från 2012

Journalisten Magda Gad måste tyvärr lämna återbud till sin medverkan som Vintervärd på grund av hälsoskäl. I stället sänds Rikard Wolffs Vinter i P1 från 2012.

– Jag känner mig enormt glad, stolt och hedrad över att lyssnarna önskade mig som Vintervärd och jag vet att många har väntat på det här programmet, men tyvärr har det uppstått hindrande omständigheter som jag inte har kunnat råda över. 2017 har varit ett arbetsamt år för mig då jag bevakat slutoffensiverna mot IS i både Irak och i Syrien och det slutade med att jag blev sjuk. Jag har nu tid för välbehövd återhämtning och semester fram till januari, säger Magda Gad.

Magda Gads Vinterprat skulle ha sänts den 29 december. I stället återutsänds ett Vinterprogram från 2012 med nyligen avlidne skådespelaren Rikard Wolff.

– Vi är väldigt ledsna över att Magda Gad inte kan fullfölja sitt Vintervärdskap nu när lyssnarna önskade henne. Det känns samtidigt fint att återutsända Rikard Wolffs mycket uppskattade Vinterprogram nu när han inte längre finns med oss. Han var ju väldigt högt önskad av våra lyssnare, säger Bibi Rödöö, programchef för Sommar och Vinter i P1.  

Vinter i P1 med Rikard Wolff sänds fredag 29 december kl. 13.00 och kl. 22.05.