Bjärrred

Fyra personer hittade döda i villa i Bjärred

2:31 min

Polisen avslutade tidigt på onsdagsmorgonen den tekniska undersökningen i den villa i Bjärred där en familj med två vuxna och två barn hittades döda i går.

Polisen vill inte säga mycket om vad som hänt familjen men letar inte efter någon gärningsman. Just nu väntar man istället på den rättsmedicinska undersökningen, som kan slå fast hur familjen dog - det kan ta några dagar.

– Vi fick in det här som ett orossamtal om en person som inte hade kommit till sitt jobb. När polisen kom till den saknade personens bostad i Bjärred så fann man fyra döda personer, berättade Ewa-Gun Westford, presstalesperson för polisen i region Syd under tisdagskvällen.

Hur har de dött?

– Vi går inte in närmare på vad det är som har hänt och vad som har förekommit på platsen. Vi kan bara konstatera att vi är kvar och har mycket mer arbete att göra, säger Ewa-Gun Westford.

Polisen har varit på plats med flera resurser sedan 15.30-tiden och var först mycket förtegen om vad som hade hänt i villan.

De här fyra personerna, är de släkt, är det en familj?

– Vi ser det här som en familjetragedi men har ändå spärrat och betraktar villan som en brottsplats tills våra tekniker är färdiga, säger Ewa-Gun Westford.