Expert: Sofie Lundmark

Sofie kommer köra sändningarna tillsammans med Mats Fagerström.

Din roll under Svenska rallyt: Jag sitter tillsammans med Mats Fagerström i studion och ger lyssnarna senaste nytt från rallyt. Vi förmedlar tider och håller ständigt kontakt med våra utsända reportrar.

Vilken typ av bilförare är du: Jag är en hetsig bilförare som skäller på det mesta i trafiken.

När du är passagerare, kommer du med intelligenta råd som en kartläsare eller sitter du bara där avslappnat och cruisar med: Problemet är att jag är lika hetsig när jag sitter bredvid som passagerare. Skäller mest på andra bilar. Ibland hyttar jag med näven.

Varför tror du att intresset är så stort för Svenska rallyt: Svenska Rallyt är en folkfest för alla, oavsett om man gillar motorsport eller inte. Att uppleva rallyt på nära håll är en mäktig känsla som många åker väldigt långt för att få vara med om.

Att stå bredvid när en bil flyger förbi i 200 km/h, samtidigt som tusentals åskådare ropar och hejar på när världens bästa rallyförare passerar, det är fränt! Testa stå vid Colins crest så förstår du vad jag menar!

Varför ska man följa Svenska rallyt med P4 Värmland: P4 Värmland ger lyssnarna de senaste uppdateringarna från rallyt, eftersom vi har reportrar på plats där och när det händer. Bättre än så blir det knappast. Vi hörs!