P4 Nästa 2018

Lokal final i Folkets Park Åtvidaberg

2:29 min

Vi direktsänder inför publik och presenterar vinnaren. Här kan du rösta på de fem finalisterna ända fram till onsdag kl 17.40.

De här artisterna tävlar om att gå vidare till riksfinalen i P4 Nästa (klicka för att lyssna på låtarna och läsa mer om artisterna):

1. People – Chinatown (röstningskod: låt1)
2. Emilie Höijer – OMG (röstningskod: låt2)
3. XPlays – Du gav mig chansen (röstningskod: låt3)
4. Albin Wass – Worry (röstningskod: låt4)
5. Alexandra Ekelöf – Letter from Granada (röstningskod: låt5)

Så röstar du: Skicka ett sms med texten p4öst [mellanslag] röstningskoden för din favorit till nummer 722 50 (Kostnad: 3 kr/röst + eventuell trafikavgift).

Du kan rösta max 10 gånger per abonnemang och röstningsomgång.

Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet under förutsättning att du angett rätt röstningsnummer och prefix när du röstade.

För att få ett svarsmeddelande som bekräftar att din röst registrerats behöver ditt telefonnummer vara kopplat till en betaltjänst som till exempel WyWallet som hanterar kostnaden för svarsmeddelandet.

Din röst räknas även om du inte får något svarsmeddelande.

Resultatet i P4 Nästas lokala finaler och riksfinal avgörs av publikens sms-röster, kombinerade med en jurygrupps. Rösterna omvandlas till poäng utifrån inbördes placering i respektive röstningsgrupp och vägs sedan samman till ett gemensamt poängresultat från publiken och juryn.

Mer om P4 Nästa Östergötland