Kritisk Demalijaj lämnar Skövde AIK

2:19 min

Skövde AIK:s nyförvärv Albrim Demlijaj lämnar klubben efter bara två månader. Anfallaren riktar samtidigt kritik mot tränaren Charbel Abraham som han anser brutit en överenskommelse.

När Albrim Demalijaj värvades från Gauthiod till Skövde AIK inför säsongen så gjordes en uppgörelse att han inte behövde träna i lika stor omfattning som de andra spelarna på grund av hans jobb och utbildning.

Men 29-åringen menar att tränaren Charbel Abraham krävt mer av honom nu när säsongen dragit igång och att han behövde träna flitigare än vad som var uppgjort.

– Det är tråkigt att det blir så här. Klubben har varit fantastiskt och Per Åstemo (Skövde AIK:s klubbchef) förstod att jag var i en annan fas i livet. Men det är tråkigt att tränaren inte förstod det och han borde hålla det han lovade i början, säger Albrim Demalijaj.

Jag värvades för att få spela. Inte för att titta på.

Tränaren Charbel Abraham anser dock att han hållit sig till den uppgörelse som gjordes då Demalijaj värvades.

– Jag har inte något emot att han missar träningar och dem han missat har varit av godkända skäl. Men samtidigt har jag inte lovat att man får spela. Då handlar det om att ta sin plats och är man inte mycket bättre än de andra så blir det en konkurrenssituation.

Hör i ljudklippet ovan vilka klubbar som nu är aktuella för Albrim Demalijaj.