Häcken förlorade mot Malmö

1:04 min

Häcken begav sig till Malmö, väl där förlorade man söndagens match med 2-0. Men den stora snackisen var en annan; nämligen Mostapha El Kabir som blev utvisad - från bänken.

Killarna från Hisingen tog sig ner till Malmö med siktet inställt på tre poäng. Så blev inte fallet, trots en jämn första halvlek som slutade 0-0. 

Väl in i andra lossnade målskyttet för Malmö, först genom Sören Rieks. Sedan genom Markus Rosenberg som fick möjligheten från elva meter och straffpunkten. En straff han satte säkert. 

– De är effektivare än oss. De är väll det. De skapar ju lika många chanser som oss men är mer kliniska, säger Johan Hammar från BK Häcken efter matchen. 

Men Malmös vinst var inte det stora samtalsämnet, utan en händelse signerad Mostapha El Kabir. El Kabir som spelade från start drog på sig ett gult kort i den 53'e matchminuten. Då valde Häckens tränare, Andreas Alm att plocka av honom från planen. 

Men, det hindrade El Kabir att göra sig hörd. För några minuter senare gick en Malmöspelare in och tacklade Häckens Paulinho. El Kabir var inte nöjd med domslutet efter tacklingen, hamnade i en ordväxling med domare och drog på sig sitt andra gula kort för kvällen - från bänken.