Veckans bild: Åker harvas i kvällssolen

2:21 min

"Vackra Ljustorp!" Vinnarbilden i vår fototävling den här veckan är tagen av Marie Lundberg.

Var med och tävla! Tagga din bild med #p4västernorrlandbild på sociala medier eller mejla den till p4vasternorrland@sverigesradio.se.

– Det är de där ögonblicksbilderna som dyker upp ibland. 

– Jag såg traktorn framifrån först. Så tyckte jag det var lite pinsamt att knäppa kort på en traktor i Ljustorp. Du förstår ju själv... Så då vände jag mig om när han hade passerat och så fick jag den där fantastiska bilden, berättar Marie Lundberg.

Bilden är tagen på en kvällspromenad i förra veckan i Ljustorpstrakten vid 20-tiden när termometern fortfarande stod på 22 grader, berättar Marie Lundberg som tagit veckans vinnarbild. 

– Om man tittar riktigt noga så finns det en traktor till i bakgrunden. 


Varje måndag utser vi veckans bild från vår publik. Den bild som vinner kan bli omslagsbild hos P4 Västernorrland i sociala medier och publiceras på vår sajt.

Fotografen som vinner får också berätta i radion om fototillfället och bilden.

#p4västernorrlandbild

Lägg upp din bild på Instagram, Facebook eller Twitter och märk den med #p4västernorrlandbild – eller mejla p4vasternorrland@sverigesradio.se

Vi kontaktar dig som vinner under måndag förmiddag veckan efter vi fått bilden.

För att vi snabbt och enkelt ska kunna nå veckans vinnare är det bra att lämna kontaktuppgifter tillsammans med tävlingsbilden, när så är möjligt.

Genom att du skickar din bild till oss eller använder hashtaggen #p4västernorrlandbild intygar du att du äger upphovsrätten till bilden och ger oss rätt att använda den i vår verksamhet.