Brynäs rekryterar landslagsspelare

Landslagsspelaren Erika Grahm har skrivit kontrakt med Brynäs IF.

Förutom ett tvåårskontrakt som spelare får Erika även uppdraget som verksamhetsutvecklare i Brynäs nysatsning på tjej- och damverksamheten, skriver Brynäs IF i ett pressmeddelande.

27-åriga Erika Grahm kommer närmast från spel i SDHL-klubben Modo Hockey och nu flyttar till Gävle och startar träningen och sin nya tjänst den 1 augusti 2018.

– Vi vill ge Erika förutsättningar att fortsätta sin elit- och landslagssatsning på högsta nivå och samtidigt ta nästa steg i karriären vid sidan av isen. Vi har därför erbjudit Erika en helhetslösning som spelare i Brynäs IF:s SDHL-lag och även rollen som verksamhetsutvecklare för vår tjej- och damverksamhet, berättar Johan Cahling, direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling Brynäs IF.

– Det känns spännande. Jag lockas av den långsiktiga satsning som Brynäs IF nu gör för att ge tjejer i regionen bra förutsättningar att spela hockey. Jag har haft en lång karriär i Modo och tidigare har jag själv haft mest fokus på min spelarkarriär, men nu när jag är lite äldre så känner jag att karriären vid sidan av isen också är viktig., säger Erika Grahm i pressmeddelandet.