Programmet görs av

Sanjin Kljucanin

Som ger hjärna och röst åt bland andra Demba, Tony Montana, Arnold, Bio-rösten, Milo, Mrkva, Vito Corleone, Hårdrockarn, Mrado, Mohamed Jader, Carl-Birger, Enchanté, Tjackisen, Pelle Alkis, Finnen, Carlo, Sören, Awaz, Aspirant 2114, Wallahander, Falk, Rexho Beskim, Gamla Bengan, Rocky, Polischefen, Illuminati Shunos, Raas-Bengt, Hans Schwanz och många, många fler.

Emir Kobilic

Som också är känd som Youthman, är programmets directing producer manager executive. Han är helt enkelt the man. Nuff said bithces.

Mårten Andersson

Som med sina ögon från en hök och knivskarpa hörsel övervakar och producerar han showen så att den låter som den ska. Ingen Mårten, inget T.H.O.R.

Navid Bavey

En man med vässade idéer som ser till att THOR får den edge det verkligen behöver. Hans skruvade hjärna spottar ur sig de galnaste tankarna som leder programmet in på nya och oväntade vägar av crazyness.

Frida Claeson Johansson och Samuel Lindberg

T.H.O.R. Radios megamixers som ser till att kulsprutorna smattrar på rätt sätt, beatsen svänger som dom ska och att explosionerna smäller lika högt som tusen knockouts samtidigt!

 

Dessutom har T.H.O.R. Radio den stora äran att gästas av: 

Den fantastiska Sanna Sundqvist och den magiska Ninsun Poli, som med sin kaxiga attityd och take no prisoners-attityd slår snubbar på käften och knäcker som inga andra.