Riksfinal 2018

Finalist nr. 2: Back on our streets – Spring City

Annielle, Noomi och MIAH bildar bandet Spring City och började sin musikaliska bana under kyrkans tak i det lilla samhället Malmbäck.

Röstningen är nu avslutad.

Som unga var de med på konserter och julspel och fick möjlighet att utvecklas både i att stå på scen och uttrycka sig med musik.

Konceptet att spela tillsammans började med en bejublad konsert i det lilla samhället Malmbäck där de alla har växt upp, gått i skola och engagerat sig i kyrkan. De har nu fått fler förfrågningar att göra konserter tillsammans och kommer i sommar ge sig ut och spela både tillsammans och var för sig.

  • Annielle släppte sin debut-EP och 2010 utmanade hon på Svensktoppen med sin låt Summer Love. Året efter vann hon P4 Nästa i Stockholm och 2012 P4 Jönköping/Kalmar/Kronobergs alternativa melodifestival med sin tolknings av rockbandet H.E.A.T s låt 1000 Miles. Efter en period av föräldraledighet är hon nu tillbaka.
  • 2017 var året när Maria Hjelmqvist blev MIAH för att satsa på en solokarriär. Med sin debutsingel erövrade hon en andra plats i P4 Nästa, efter att ha vunnit P4 Jönköpings lokala final.
  • Noomi släppte sin debutskiva 2014 och har sedan dess släppt en EP samt flera singlar. Det tog riktig fart när hon 2016 vann finalen i P4 Nästa med sin låt Intoxicated som blev den nionde mest spelade låten på P4 det året.

Det här bidraget vann P4 Jönköpings lokala final av P4 Nästa.

Du kan rösta max 10 ggr/abonnemang. Kostnaden är 3 kr/röst + eventuell trafikavgift. Din röst räknas även om du inte får ett svarsmeddelande.