MUSIKPLATS STOCKHOLM

Eagle-Eye Cherry live i Musikplats Stockholm

0:55 min

I höst följer Eagle-Eye Cherry upp radiohitten Streets Of You med nytt album. Redan nu uppträder han live på Musikplatsen.

Stockholmsartisten Eagle-Eye Cherry har i högsta grad bidragit till Sveriges stora musikexportsuccé.

Karriären tog fart på 90-talet med låten Save Tonight som slog internationellt – inte minst i USA där den nådde topp fem på den prestigefulla listan Billboard Hot 100.

Tidigare i år släppte Eagle-Eye singeln Streets Of You som andas samma typ av energi som genombrotts-hitten och efter en intensiv period med intervjuer och spelningar runt om i Europa kommer han nu till Musikplats Stockholm för direktsänt radiogig.

Konserten med Eagle-Eye Cherry äger rum fredag 5 oktober klockan 12.30. Mer information om hur du ser giget på plats i musikstudion hittar du i vår Konsertkalender.

OBS! Med anledning av den pågående insamlingskampanjen till förmån för Världens Barn ser vi gärna att publiken på plats i Radiohuset den här fredagen betalar en entréavgift på 50-100 kronor. Det finns insamlingsbössor på plats och det går också bra att swisha. Intäkten går oavkortat till Radiohjälpens insamling. Mer information om kampanjen här.

Mer Musikplats Stockholm