Årets auktioner till förmån för Världens barn

En programdelar-lunch, en trampbil eller en soffa i höstens stora trendfärg. Det kan bli ditt, samtidigt som du gör gott för Världens barn. Här är årets Världens barn-auktioner.

P4 Väst ger sig in i Radiohjälpens årliga insamling för Världens barn. Därför är det också på sin plats att auktionera ut lite saker som ligger på redaktionen och dammar... 

  • Den världsunika tavlan! Henrik Jonsson, den kända serietecknaren från Vänersborg avbildade programledarduon Tommy och Peter - i Adamsdräkt. En världsunik möjlighet att se en ny sida av morgongänget hemma på vardagsrumsväggen.

  • En lunch med de gamla radiolegendarerna Kim Kärnfalk och Jimmie Schewenius. Du får komma till radion, får en guidad tur och testa att vara med och programleda i radion! Som om det inte vore nog får duon också bjussa vinnaren på en lunch! 

  • Den förträffliga trampbilen som spelade en central roll i årets insamling: från Skoob Salihis trampbilsturné för Världens barn. Han har trampat kors och tvärs genom Västområdet - nu kan detta fantastiska trampfordon bli ditt. Passar alla vuxna! 

  • En tvättäkta morgonsoffa. Denna klenod har fjädrar som vilat programledarna Tommy Öster och Peter Olssons bakdelar under flera mornar. Utan revor, sprickor eller mystiska fläckar kan denna soffa bli din!

Lycka till med din budgivning! Tillsammans bidrar vi till en bättre värld.